SOUFIANE KASRI
Bekend in Rotterdam als Graphic Designer onder de naam ARTLEBOUF, inmiddels ook al een tijdje actief als DJ zouflebouf! 
je hebt hem kunnen zien op het Crazy Sexy Cool festival, Get loose festival,  Metropolis Festival of op de main stage bij het Zomercarnaval in Rotterdam. OOk in het buitenland is hij geen onbekende, zo heeft hij meerdere malen valencia op zijn kop gezet en heeft hij zijn liefde voor muziek mogen delen in Manhatten, New york!
Zijn Dj-stijl kan het besten omschreven worden als 'allround' met een bijzondere liefde voor afro diaspora.  afro beats, amapiano, afro house en afro tech met een arabische draai is waar zouflebouf bekend om staat. met eigen amapiano remixes van o.a cheb khaled & L' artiste probeert hij zijn volgers kennis te laten maken met de arabische sounds.
het is de liefde voor de muziek die hij uitdraagt tijdens zijn sets en die het publiek keer op keer weet te raken en te inspireren. zouflebouf's opkomst als DJ heeft hem de mogelijkheid gegeven om zijn creativiteit en passie voor muziek te combineren met zijn talent als grafisch vormgever. door zijn unieke stijl en veelzijdigheid heeft hij een blijvende indruk achtergelaten op het muzieklandschap in rotterdam en daarbuiten. met elk optreden blijft hij streven naar het verspreiden van positieve energie en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek.

ZOUFLEBOUF X DARR3N - CHEB KHALED - TRIGUE LYCEE (AMAPIANO REMIX)

(ZOUFLEBOUF X DARR3N) L'ARTISTE - ZARZOUR (AMA AFRO REMIX) 

Back to Top